Gebruikstips - Lea & Perrins

Gebruikstips

Tips & Tricks – Hoe moet je Worcestersaus gebruiken?

  • Lea Perrins Worcestersaus kunt u gul gebruiken in marinades, stoofpotjes, soepen, sausen, dipsausjes, aperitieven, slaatjes, pasta, bij vlees en vis, … de mogelijkheden zijn eindeloos!
  • Gebruik Worcestersaus in plaats van klassieke azijn.
    Het is een perfect alternatief en geeft je gerecht een vollere smaak (vb. sladressing).
  • Meng Worcestersaus met evenveel limoensap en creëer de perfecte dressing voor gestoomde groenten.
  • Een half kopje Worcestersaus met 1 eetlepel plantaardige olie.
    Een lekker dipsausje voor gefrituurde groentjes in tempuradeeg.
    Voeg wat sesamolie toe voor een Aziatisch tintje.
  • Popcorn bij de film? Nog lekkerder met een 20-tal druppels Worcestersaus en lookpoeder op.
  • Sprenkel wat Worcestersaus en olijfolie op stukjes toast, Frans brood of ciabatta en zet heel even onder de grill.
  • Traditionele spaghetti bolognaise: nog lekkerder met een scheutje Worcestersaus.
  • Rode boontjes met Worcestersaus, heerlijk!