Duivelse saus - Lea & Perrins

Hoofdgerecht - 4 personen
20 - 30 min

Duivelse saus

  • Pel de ajuinen
  • was de paprika's en verwijder de zaadlijsten.
  • In een keukenrobot hak je deze ingrediënten fijn tot kleine stukjes.
  • Pers er de look bij. 
  • En roer er de peterselie, ketchup, olie, citroensap, worcestersaus en tabasco onder. 
  • Breng op smaak met suiker, peper en zout. 
  • Meng alles nog eens goed door elkaar en laat de saus nog wat afgedekt trekken in de koelkast. 
  • Ideaal is dag ervoor de saus maken: beste smaak! Smaakt heerlijk bij BBQ bereidingen.
  • Heel eenvoudig te maken.

Ingezonden door Conny Van Assche uit Zingem

Terug naar recepten

Boodschappenlijst

  • 2 ajuinen
  • 1 rode paprika
  • 1 groene paprika
  • 1 gele paprika
  • 2 teentjes look
  • 2 eetlepels gehakte peterselie
  • 1 fles ketchup (450ml)
  • Sap van 1 citroen
  • 1 eetlepel worcestersaus
  • 15 druppels tabasco
  • 1 koffielepel griessuiker, peper en zout