Gaspacho - Lea & Perrins

Voorgerecht - 2 personen
10 - 20 min

Gaspacho

  • Pel en snipper de ui. 
  • Snij de paprika (zonder zaadlijst) in stukjes. 
  • Schil de komkommer, haal er de kern uit, snij in stukjes. Hou 4 stukjes apart voor de garnering. 
  • Doe de ui en paprika in de blender, samen met de komkommer, de gepelde knoflook en de tomatencoulis. 
  • Mix alles goed fijn.
  • Schenk er 3 cl olijfolie bij en 1 cl Worchestersaus. 
  • Breng op smaak met peper en zout. 
  • Mix tot er geen stukjes meer overblijven. 
  • Zet minstens 30 minuten in de koelkast.
  • Verdeel de gazpacho over glaasjes. 
  • Prik de kerstomaatjes en de komkommerstukjes op prikkers en zet ze in de soep. 
  • Werk af met basilicum.

Ingezonden door Jorrit Ghijsels uit Deurne

Terug naar recepten

Boodschappenlijst

  • Tomatencoulis
  • Komkommer
  • Kerstomaatjes
  • Paprika
  • Ui
  • Knoflook
  • Olijfolie
  • Basilicum
  • Peper
  • Zout
  • Worchestersaus