• 10
    min
    Voorbereidingstijd
  • 4
    per
    Porties
  • Gebruikersreview: no comments
  • Gebruikersscore

Receptenoverzicht

  • Inzender naamPeter Vandommele
  • Type receptVegetarisch
  • MoeilijkheidsgraadGevorderd
  • GerechtHapjes, Voorgerecht
  • IngrediëntenGroenten, Vis
  • Aantal personen4 personen

Ingrediënten

  • Olie
  • Eigeel
  • Peper en zout
  • Lea & Perrins
  • Tonijn
  • Groene appel
  • Zure room
  • Blauwe besjes en blaadjes zuring

Stappen

  1. Maak een dressing met het eigeel, peper en zout, Lea&Perrins en de olie.
  2. Snij de tonijn in kleine blokjes en doe hetzelfde met de groene appel.
  3. Meng nu de tonijn en de appelstukjes met de dressing en 1 eetlepel zure room.
  4. Doe in 4 vormpjes of dresseerringen en werk af met een schijfje tonijn, een blauw besje, enkele stukjes appel en een blaadje zuring

Gelijkaardige recepten

Bolognaisesaus
Ingezonden door een fan

Bolognaisesaus vegetarisch

Voorbereiding: 20 mins

Gevulde omelet
Ingezonden door een fan

Gevulde omelet

Voorbereiding: 15 mins

Origineel Lea & Perrins recept

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Your rating was