• 30
    min
    Voorbereidingstijd
  • 4
    per
    Porties
  • Gebruikersreview: no comments
  • Gebruikersscore

Receptenoverzicht

  • Inzender naamLea & Perrins
  • Type receptPasta
  • MoeilijkheidsgraadGemakkelijk
  • GerechtHoofdgerecht
  • IngrediëntenPasta
  • Aantal personen4 personen

Ingrediënten

  • 300 g pasta (type Penne)
  • 300 g spekreepjes
  • 300 g mini-mozzarellabolletjes
  • 80 g raketsla
  • 2 dozen (800 g) gezeefde tomatenpuree (passata)
  • 2 uien
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 el olijfolie
  • 2 el tomatenconcentraat
  • 3 el Lea & Perrins Worcestersaus
  • 1 tl cayennepeper
  • zout

Stappen

  1. Pel de ui en het knoflook en hak fijn.
  2. Bak de spekreepjes in weinig olijfolie goudbruin. Voeg de ui en knoflook toe en laat bakken tot de ui glazig is. Voeg de tomatenpuree, tomatenconcentraat, Lea & Perrins Worcestersaus en cayennepeper toe en laat 5 à 10 minuten afgedekt sudderen
  3. Kook de pasta al dente in gezouten water. Giet de pasta af en meng met de tomatensaus. Naar eigen smaak extra kruiden met Worcestersaus, cayennepeper en zout.
  4. Serveer met mini-mozzarella en raketsla.

Gelijkaardige recepten

Lentefeestlasagne
Ingezonden door een fan

Lentefeestlasagne van Roos

Voorbereiding: 45 mins

Tagliatelle Cathy Peiremans
Ingezonden door een fan

Tagliatelle Cathy Peiremans

Voorbereiding: 20 mins

Ingezonden door een fan TOP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Your rating was