Ribbetjes met zalig sausje - Lea & Perrins

Barbeque - 4 personen
10 - 20 min

Ribbetjes met zalig sausje

  • Bak de ribbetjes aan in olijfolie, kruid met peper en zout. Voeg de gesnipperde ui toe. Bak even verder. 
  • Maak intussen een mengeling van alle overige ingrediënten en giet over het vlees, afdekken met deksel en op zacht vuur een uur laten sudderen totdat de saus is ingedikt en kleverig geworden is. 
  • Ribbetjes kunnen ook op voorhand gekookt worden.

Ingezonden door Barbara Schoofs uit Lanaken

Terug naar recepten

Boodschappenlijst

  • 5 à 6 losse ribbetjes per persoon
  • Olijfolie
  • Snuifje peper en zout
  • 1 dikke ui
  • 10 eetlepels water
  • 8 eetlepels tomatenketchup
  • 6 eetlepels Lea&Perrins Worcester saus
  • 8 eetlepels citroensap
  • 4 eetlepels bruine suiker
  • 4 eetlepels mosterd
  • 1 theelepel basilicum
  • 1/2 theelepel chilipoeder