• 45
    min
    Voorbereidingstijd
  • 4
    per
    Porties
  • Gebruikersreview: no comments
  • Gebruikersscore

Receptenoverzicht

  • Inzender naamTim Bosmans
  • Type receptVlees
  • MoeilijkheidsgraadGemakkelijk
  • GerechtHoofdgerecht
  • IngrediëntenVlees
  • Aantal personen4 personen

Ingrediënten

  • 500 g gehakt
  • Lea & Perrins Worcestersaus
  • 500 g aardappelen
  • Boter
  • Ui
  • 2 wortelen
  • 2 stengels bleekselderij
  • 1 koolraap
  • Bouillon
  • Tuinkruiden
  • Peper
  • Zout

Stappen

  1. Schil de aardappelen, snij ze in stukken en kook ze gaar.
  2. Giet ze daarna af. Pureer en kruid ze.
  3. Verwarm boter in een grote koekenpan of wok.
  4. Snipper de ui en bak deze even aan.
  5. Voeg het gehakt bij de ui en bak dit rul. Voeg enkele druppels Lea & Perrins toe.
  6. Snij de wortelen, bleekselderij en koolraap in blokjes en laat deze even koken in bouillon. Laat uitlekken.
  7. Beboter een ovenschotel en verdeel er de groenten en het gehakt over.
  8. Dek af met een laag puree, bestrooi met kaas.
  9. Zet 20 minuten in de oven (200°).

Gelijkaardige recepten

Bloemkoolburger met Lea & Perrins Worcestersaus
Ingezonden door een fan
Tartaar op Italiaanse wijze
Ingezonden door een fan

Tartaar op Italiaanse wijze

Voorbereiding: 15 mins

Broodje met knoflook-amandel dip & ham
Origineel Lea & Perrins recept

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Your rating was