Shepherd's Pie - Lea & Perrins

Hoofdgerecht - 4 personen
30 - 45 min

Shepherd's Pie

  • Schil de aardappelen, snijd ze in stukken en kook ze gaar.
  • Giet ze erna af. Pureer en kruid ze.
  • Verwarm boter in een grote koekenpan of wok.
  • Snipper de ui en bak deze even aan.
  • Voeg het gehakt bij de ui en bak dit rul. Voeg enkele druppels Lea & Perrins toe.
  • Snijd de wortelen, bleekselderij en koolraap in blokjes en laat deze even koken in bouillon. Laat uitlekken.
  • Beboter een ovenschotel en verdeel er de groenten en het gehakt over.
  • Dek af met een laag puree, bestrooi met kaas.
  • Zet 20 minuten in de oven (200°).

Ingezonden door Tim Bosmans uit Heusden-Zolder

Terug naar recepten

Boodschappenlijst

  • 500g gehakt
  • Lea & Perrins
  • 500g aardappelen
  • Boter
  • Ui
  • 2 wortelen
  • 2 stengels bleekselderij
  • 1 koolraap
  • Bouillon
  • Tuinkruiden
  • Boter
  • Peper
  • Zout