Spareribs met BBQ glaze - Lea & Perrins

Barbeque - 2 personen
45 min - 1u

Spareribs met BBQ glaze

  • Verwarm je gasbarbecue of oven voor op +/- 120 graden.
  • Plaats de ribstukken een uur lang in de gesloten Bbq of oven met de holle zijde naar beneden.
  • Meng ondertussen de overige ingrediënten tot een egale massa.
  • Leg daarna de stukken op een groot vel aluminium folie en bestrijk royaal met de Bbq glaze.
  • Pak ze in en leg ze (opnieuw met de holle zijde naar onder) voor 2 uur in de warmte. 
  • Na twee uur haal je ze voorzichtig uit de folie en bestrijk je ze aan de bovenzijde een tweede keer met de rest van de glaze
  • Na nog eens een halfuur op dit maal een temperatuur van 200 graden zijn ze klaar en zal het vlees van de ribben smelten. 
  • Smakelijk!

Ingezonden door Sander Van Gompel uit Gellik

Terug naar recepten

Boodschappenlijst

  • 2 gekruide ribstukken
  • 4 eetlepels Lea Perrins Worcestersaus
  • 4 eetlepels siroop
  • 2 eetlepels mosterd
  • 2 eetlepels tomatenketchup
  • 2 eetlepels Provencaalse kruiden
  • Een snuif cayennepeper