• 45
    min
    Voorbereidingstijd
  • 4
    per
    Porties
  • Gebruikersreview: no comments
  • Gebruikersscore

Receptenoverzicht

  • Inzender naamLea & Perrins
  • Type receptSoep
  • MoeilijkheidsgraadGevorderd
  • GerechtHoofdgerecht, Voorgerecht
  • IngrediëntenVis
  • Aantal personen4 personen

Ingrediënten

  • 24 scampi (gepeld)
  • 200 g peultjes
  • 2 rode paprika’s
  • 100 g shiitake champignons
  • 6 stengels lente-ui
  • 2 limoenen
  • 600 ml visbouillon
  • 400 ml kokosmelk
  • 1 tl rode currypasta
  • 3 el Lea & Perrins Worcestersaus
  • 1 el wokolie
  • 1 el vissaus
  • snuifje suiker

Stappen

  1. Was de groenten en snij de paprika en lente-ui in reepjes en halveer de shiitake champignons.
  2. Warm Thaise wokolie in een grote wok. Voeg de rode currypasta toe en laat roerbakken tot de aroma’s vrijkomen.
  3. Voeg de gesneden groenten toe en laat 5 minuten roerbakken. Blus met de visbouillon en de kokosmelk. Laat een paar minuten koken tot de groenten beetgaar zijn.
  4. Voeg de scampi toe en laat mee warmen tot ze gaar zijn.
  5. Breng op smaak met Lea & Perrins Worcestersaus, vissaus, suiker en limoensap.

Gelijkaardige recepten

Pittige pompoensoep met geroosterde pompoenpitten
Origineel Lea & Perrins recept
Kruidige Lea & Perrins pompoensoep
Origineel Lea & Perrins recept

Kruidige Lea & Perrins pompoensoep

Voorbereiding: 30 mins

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Your rating was