• 10
    min
    Voorbereidingstijd
  • 4
    per
    Porties
  • Gebruikersreview: no comments
  • Gebruikersscore

Receptenoverzicht

  • Inzender naamMédina Brasseur
  • Type receptPasta
  • MoeilijkheidsgraadGemakkelijk
  • GerechtHoofdgerecht
  • IngrediëntenPasta
  • Aantal personen4 personen

Ingrediënten

  • Tortellini
  • Verse bonen
  • Feta
  • Rode uien
  • Olijfolie
  • Citroensap
  • Lea & Perrins Worcestersaus
  • Peper en zout

Stappen

  1. Kook de tortellini en de tuinbonen in hetzelfde water om tijd te winnen.
  2. Snij intussen de uien in fijne schijfjes en maak een vinaigrette met de Lea & Perrins Worcestersaus, de olie, het citroensap en peper en zout (schuimend opkloppen).
  3. Meng de pasta, tuinbonen, rauwe uien en de vinaigrette.
  4. Bestrooi met feta.

Gelijkaardige recepten

Lentefeestlasagne
Ingezonden door een fan

Lentefeestlasagne van Roos

Voorbereiding: 45 mins

Ingezonden door een fan TOP
Penne Arrabiata met mozzarella en raketsla
Origineel Lea & Perrins recept

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Your rating was